Barnas Skaper2017-03-04T16:32:06+01:00

GLEDE – Barnas Skaper

Hei! Liker du å danse? Spille fotball? Leke kongen på haugen? Tegne eller synge? Alle gode ting kommer fra Gud vår skaper. Bade i sjøen om sommeren og ake om vinteren. Bygge snøhule. Lage bål og bygge hytte i skogen. Kle deg ut og ha det gøy med venner. Bake kake eller lage noe i sløyd med mamma eller pappa eller kanskje bestefar? Kommer du på flere morsomme ting som du liker å gjøre? Hvem er det du liker å være sammen med? Har du en hund eller en katt? Alle gode ting kommer fra Gud vår skaper. Gud og Jesus og Den Hellige Ånd skapte verden sammen.

«All god gave og all fullkommen gave kommer ovenfra, fra lysenes Far. Hos ham er ingen forandring eller skiftende skygge.» Jakob 1:17

Hva med dumme ting? Har du vært syk? Kjenner du noen som er syk eller lei seg? Hvor kommer dumme ting fra? Gud skapte en god jord i begynnelsen. I Edens hage var det ikke noe dumt. Du har hørt om Adam og Eva? Hvordan de ikke hørte på Gud slik at alt gikk galt? Men Gud vår skaper sendte Jesus Guds Sønn til jorden. Han døde på et kors for oss og sto opp igjen. Jesus lever nå i himmelen men han sendte oss Den Hellige Ånd for å hjelpe oss. En dag skal Jesus komme tilbake for å gjøre alt bra igjen. Kan du sangen «Måne og Sol»? «Herren vår Gud vil vi takke!» synger vi der. «Herre, vi synger ditt hellige navn!»

Vi i SKAPER vil etter hvert publisere mer materiell for barn. Følg med her, og ønsker du å bidra er vi veldig takknemlige. Gå inn på menyen BIDRA for mer informasjon om hvordan du kan være med å bidra enten i bønn, praktisk eller økonomisk.

Sitat som skaper engasjement

Finnes det noe i vitenskapen eller dens filosofi som rettferdiggjør kravet om at religiøs tro er irrasjonelt? Ikke omtrentlig i nærheten engang.~David Berlinski (agnostiker)Source: www.skaper.no/undring

Tittel

SKAPER vil utbre evangeliet og utruste troende.

SKAPER vil fokusere på skapelsen og urhistorien.

SKAPER vil vise at vitenskap bekrefter Bibelen.

Go to Top