Ungdommens Skaper2017-03-04T16:28:20+01:00

GLEDE – Ungdommens Skaper

Pust dypt! Se deg omkring. Se opp. Du er en bitte liten flekk på en større flekk i et gigantisk univers. Men Gud har telt hvert hår på ditt hode. Ikke en spurv faller til jorden uten at Gud følger med.

Men, spurven ville ikke falt til jorden i begynnelsen for Gud skapte alt godt. Hele kosmos. Mennesker drepte ikke reven for pelsen sin og ulven drepte ikke sauen. Gud skapte ikke dyr med onde instinkter, de spiste planter og lekte. Kosmos ble korrupt og gjennomsyret av død og fordervelse fordi Adam og Eva ikke stolte på Gud. Gud skapte alt godt. Muligheten til å løpe og spille fotball, svømme med delfiner, reise og utforske verden og prøve nye ting gav Gud oss. Familie og venner og ikke minst seg selv: Han ville være der med oss. Han kjenner oss bedre enn vi kjenner oss selv og viste sin kjærlighet ved at mens vi fremdeles gjorde det vi kunne for å holde på alt som er mørk og ondt, døde hans Sønn Jesus i våres sted, slik at han kunne gi oss liv. Han vil ikke forlate oss i denne falne verden, men kommer tilbake for å gjenopprette alt slik det var i begynnelsen.

Ulven og lammet skal beite sammen, løven skal ete halm som oksen, men slangen skal ha mold til mat. Ingen skal skade eller ødelegge noe på hele mitt hellige fjell, sier Herren. Jesaja 65:25

FN, Amnesty Internasjonal og mange andre gjør det de kan for å lage denne falne verden et bedre sted, men Gud tar opp kampen mot roten av problemet, nemlig syndefallet. Bare han kan tilintetgjøre den, problemet er bare at da faller vi med. Siden Adam var satt som hode over kosmos faller dyrene med også. MEN, Jesus er den andre Adam og ved ham kan alt bli frelst. Jorden gjenopprettes og denne gangen vil den ikke falle. Gud er med hver dag inntil verdens ende og vet hva som skjer med hver av hans små og store skapninger.

«Den som undertrykker en stakkars, håner hans skaper, men den som hjelper de fattige, ærer Gud». Ordspråkene 14:31

Les mer om andre ting som skaper GLEDE:

Sitat som skaper engasjement

Det som er åpenbart, både når det gjelder Galileis tid og vår tid, er at kritikk av et rådende vitenskapelig paradigme er svært risikofylt, uansett hvem som fremsetter den.~John LennoxSource: Sju dager som deler verden

Tittel

SKAPER vil utbre evangeliet og utruste troende.

SKAPER vil fokusere på skapelsen og urhistorien.

SKAPER vil vise at vitenskap bekrefter Bibelen.

Go to Top